Groepen

Beachzone Events is gespecialiseerd in het organiseren van leuke dagjes uitjes voor groepen. Is dat nu een bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of een familiedag? Wij verzorgen het tot in de puntjes. Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Bedrijfsuitjes en Personeelsfeesten

Beachzone Events heeft veel ervaring met het organiseren van het perfecte bedrijfsuitje of personeelsfeest. We bieden een ruim aanbod van super activiteiten voor ieder wat wils aan.

Teambuilding activiteiten

Beachzone Events bied verschillende teambuilding activiteiten aan om u team dichterbij elkaar te laten komen en sterker te maken! Leer elkaar beter kennen tijdens onze sportieve uitjes, workshop of tochten!

Vrijgezellenfeest

Zin in een super leuk vrijgezellenfeest? Beachzone Events bied verschillende activiteiten aan die perfect bij een vrijgezellenfeest past. Van een gezellige en relaxte cocktail workshop tot een sportief activiteit zoals bijvoorbeeld brandingraften of blokarten!

Sportdagen / Scholen

Bij Beachzone Events kunt u gerust een sportdag organiseren voor u school of vereniging. Wij bieden een ruim scala aan van sportieve activiteiten. Volleybal toernooi? Bumpervoetbal? Of misschien zelfs Expeditie Robinson? Het kan zo sportief als u wilt!

Familiedagen

Wilt u iets leuks doen met de familie? Beachzone Events kunt samen met u een leuk dagje uit organiseren die perfect aansluit bij u familiedag.

Workshops

Op zoek naar creatieve of sportieve workshops in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Beachzone Events verzorgt workshops tot in de puntjes.