Bedrijfsuitje grote groepen - Beachzone

Op zoek naar de leukste activiteiten voor een bedrijfsuitje? Beachzone is dé place to be. Wij bieden talloze onvergetelijke activiteiten aan voor zowel kleine als grote groepen. Ook wanneer je op zoek bent naar een bedrijfsuitje van groepsgroottes groter dan 100 personen kun je uitstekend terecht bij Beachzone. Er zijn diverse mogelijkheden om een bedrijfsuitje te organiseren waar nog lang over zal worden nagepraat.

De mogelijkheden lopen hier breed uiteen. Zo kun je kiezen voor een selectie aan sportieve activiteiten, maar is het ook mogelijk om de activiteit kleinschaliger te houden.

Leuke team uitjes in Scheveningen

Op het strand van Scheveningen ontvangen we je graag voor verschillende leuke activiteiten op het zand of op de zee. Zeker met een grote groep is er genoeg te doen langs de boulevard. Er is namelijk ontzettend veel ruimte en dat betekent: veel mogelijkheden.

Beachzone is expert op het gebied van organiseren van bedrijfsuitjes. Dit geldt ook voor bedrijven met een groepsgrootte van 100 of meer. Met jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is om een fantastische dag te organiseren. We stemmen de wensen geheel op jullie wensen af, zodat iedereen tevreden is. Beachzone neemt de organisatie compleet uit handen. Hierdoor hoef jij je niet druk te maken om de planning en valt de omliggende stress rondom een bedrijfsuitje volledig weg. Het enige wat je hoeft te doen? Communiceren naar het team waar en wanneer jullie verzamelen!

Wil je een volledige dag op maat laten organiseren? Geen probleem. Beachzone organiseert jaarlijks tientallen bedrijfsuitjes voor grote groepen. Keuze uit meerdere activiteiten, een aanvullend arrangement of een combinatie van beide? No big deal for us!

Top 3 bedrijfsuitjes voor grote groepen

Er zijn verschillende leuke activiteiten te vinden voor grote groepen. We geven je graag een top 3, om je te voorzien van meer inspiratie:

  1. De borrelboot

Ja Ja, een van onze toppers! Jullie worden ontvangen op de altijd gezellige borrelboot, die jullie vervolgens door de omgeving van Den Haag vaart. Onder het genot van een borreltje en wat lekker hapjes komen jullie heerlijk tot rust in de Haagse zon. Wanneer je met een grote groep wilt komen is het mogelijk dat er meerdere boten worden ingeschakeld.

  1. GPS tour

Jullie worden in verschillende teams geplaatst, waarna het de opdracht is om de GPS tour te volgen door de Haagse binnenstad. Door verschillende raadsels en opdrachten wordt de uiteindelijke eindlocatie steeds duidelijker. Doel is om zo snel mogelijk bij de eindbestemming te komen. Alleen dán zijn jullie de winnaar van de dag.

  1. Archery tag

Altijd al eens je precisie skills willen testen? Dat kan tijdens de activiteit archery tag, waarbij jullie aan de hand van een pijl en boog, een bepaald doel dient te raken. Naarmate de dag vordert zul je merken dat je beter kunt mikken. Wie is de Robin Hood van de groep?

Combineer activiteiten met een hapje of drankje

Regelmatig worden diverse activiteiten gecombineerd met een hapje of drankje, naderhand of voorafgaand van de activiteit. Zeker voor bedrijfsuitjes geldt dat het personeel het fijn vind als een bedrijfsuitje een hele middag / dag in beslag neemt. Een ideale uitkomst om dan te kiezen voor een catering-arrangement. Bij Beachzone staan we dagelijks in contact met onze horeca partners langs de kust van Scheveningen. Dit betekent dat er verschillende mogelijkheden zijn. Wilt u afsluiten met een gezellige BBQ? Of doet u het liever wat rustiger aan met een kleine borrel? Alles is te regelen.

Top 3 sportieve bedrijfsuitjes voor grote groepen

Op zoek naar een sportief bedrijsuitje die ideaal geschikt is voor grotere groepen? Beachzone biedt verschillende actieve uitjes aan:

  1. Beachvolleybal toernooi

Beachvolleybal! Ontzettend leuk om samen met een grote groep te doen. Beachzone deelt de groep in kleine teams van een aantal personen. Op basis van een structureel schema spelen jullie vervolgens talloze potjes in een heuse titanenstrijd! Beachvolleybaltoernooien worden over het algemeen goed ervaren op het strand van Scheveningen! Wie kroont zich tot de absolute winnaar?

  1. Zeskamp-toernooi

Een dag vol met uitdagingen! Tijdens de zeskamp spelen jullie verschillende spellen op het strand van Scheveningen. Wat dacht je bijvoorbeeld van vlotten bouwen? Of touwtrekken? Een unieke dag vol gezelligheid, fanatisme en sportiviteit. Wie trekt aan het langste eind en wint de meeste proeven?

  1. Bubble voetbal toernooi

Bubble voetbal is een leuke en humoristische activiteit op het strand van Scheveningen. Omvangen door een grote bol spelen jullie het traditionele voetbal tegen elkaar. Toch zijn er ontzettend veel verschillen. Zo hoef je geen techniek te hebben om de bal te schieten, hier draait het simpelweg om een ding: Elkaar omver beuken en scoren!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Bij Beachzone staan we graag voor je klaar om een vrijblijvende offerte voor je te maken. Als geen ander snappen we dat het fijn is om te weten wat je kunt verwachten. Wil je meerdere activiteiten combineren? Of wil je de activiteit combineren met een hapje of een drankje? Geef dit vooraf even aan, dan kunnen wij een specifieke offerte voor je opstellen!

Zien we je snel op het strand van Scheveningen?

OFFERTE AANVRAGEN