Top 3 bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes bij Beachzone Events

Een onvergetelijke dag op het strand!

Beachzone Events heeft een breed aanbod aan (strand)activiteiten die zeer geschikt zijn voor ieder bedrijfsuitje, personeelsfeest, teamuitje, afdelingsuitje of een ander soort bedrijfsfeest. Grote groepen, kleine groepen, creatieve activiteiten, actief op het strand, teambuildingactiviteiten of een compleet verzorgd arrangement: het kan allemaal! Met aandacht, enthousiasme en jarenlange ervaring zorgt Beachzone Events voor een onvergetelijke dag met jouw zakenrelaties of collega’s!

Bedrijfsuitje en personeelsfeest op maat

Bij Beachzone Events vind je zowel actieve als creatieve workshops en spannende teambuildingactiviteiten die bij jouw bedrijfsuitje aansluiten. Het is ook mogelijk om een compleet arrangement samen te stellen met bijvoorbeeld een lunch, diner en borrel bij één van de prachtige strandtenten op het strand van Scheveningen, geheel naar jullie wensen en ideeën. We denken graag mee en zoeken samen naar de juiste ingrediënten voor een onvergetelijk uitje.

Vragen?

Op een locatie naar keuze

Beachzone Events heeft jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en personeelsfeesten en werkt met verschillende strandpaviljoens samen op het strand van Scheveningen. Een evenement op locatie naar keuze behoort ook tot de mogelijkheden. Bij ons wordt jouw bedrijfsuitje een geweldige dag!

Wij hebben een aantal strandtenten in Hoek van Holland, Kijkduin en Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland, waarmee we graag samenwerken. We zijn vaste partners bij diverse strandtenten langs de Nederlandse kust. De strandtenten zijn ieder uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partner. Wij zijn echter niet locatie gebonden, dus heb je zelf een locatie in gedachte? Geen probleem!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee om het perfecte bedrijfsuitje of personeelsfeest samen te stellen!

Personeelsfeest of bedrijfsuitje bij Beachzone Events: dat is een complete, onbezorgde en onvergetelijke dag met je collega’s of zakenrelaties.