Bedrijfsuitjes en Personeelsfeesten - Beachzone

Beachzone Events heeft een breed aanbod aan (strand)activiteiten die zeer geschikt zijn voor ieder bedrijfsuitje, personeelsfeest, teamuitje, afdelingsuitje of een ander soort bedrijfsfeest. Grote groepen, kleine groepen, creatieve activiteiten, actief op het strand, teambuildingactiviteiten of een compleet verzorgd arrangement: het kan allemaal! Met aandacht, enthousiasme en jarenlange ervaring zorgt Beachzone Events voor een onvergetelijke dag met jouw zakenrelaties of collega’s!

Het leukste bedrijfsuitje boek je bij Beachzone! Aan de Scheveningse kust hebben we tal van leuke activiteiten die uitermate geschikt zijn voor een bedrijfsuitje. We helpen je graag bij het vinden van een origineel team uitje, samen met alle collega’s.

Het voordeel van een personeelsuitje is dat er wordt gewerkt aan de onderlinge teambuilding. Samen met je collega’s kom je samen in een andere setting. Dit geeft een andere indruk van de mensen met wie je dagelijks op de werkvloer te vinden bent. Een bedrijfsuitje is bevorderlijk voor de algemene communicatie en het vertrouwen onderling.

Daarnaast is een bedrijfsuitje ook erg interessant voor de werkgever. Tijdens de activiteiten leer je namelijk de karaktereigenschappen van de werknemers. Zo kom je erachter wie het voortouw neemt, wie niet bezwijkt onder druk en wie het snelst kan handelen. Kortom, een bedrijfsuitje is niet alleen leuk, het is ook zeer leerzaam!

Bedrijfsuitje en personeelsfeest op maat

Bij Beachzone Events vind je zowel actieve als creatieve workshops en spannende teambuildingactiviteiten die bij jouw bedrijfsuitje aansluiten. Het is ook mogelijk om een compleet arrangement samen te stellen met bijvoorbeeld een lunch, diner en borrel bij één van de prachtige strandtenten op het strand van Scheveningen, geheel naar jullie wensen en ideeën. We denken graag mee en zoeken samen naar de juiste ingrediënten voor een onvergetelijk uitje.

Op een locatie naar keuze

Beachzone Events heeft jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en personeelsfeesten en werkt met verschillende strandpaviljoens samen op het strand van Scheveningen. Een evenement op locatie naar keuze behoort ook tot de mogelijkheden. Bij ons wordt jouw bedrijfsuitje een geweldige dag!

Wij hebben een aantal strandtenten in Hoek van Holland, Kijkduin en Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland, waarmee we graag samenwerken. We zijn vaste partners bij diverse strandtenten langs de Nederlandse kust. De strandtenten zijn ieder uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partner. Wij zijn echter niet locatie gebonden, dus heb je zelf een locatie in gedachte? Geen probleem!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee om het perfecte bedrijfsuitje of personeelsfeest samen te stellen!

Bedrijfsuitjes ideeën

  1. De cocktail workshop

Het ideale personeelsuitje. Een van onze populairste workshops is de cocktail workshop. Hier leer je in een paar uur tijd de historie van de cocktail kennen. Daarnaast wordt je door professionele begeleiders geholpen bij het maken van de lekkerste drankjes. Kies je voor de klassieke mojito? Of ga je voor een nieuwe, eigen cocktail? Aan jou de eer! Wie maakt de lekkerste?

 

  1. Powerkiten

Een Schevenings evenementenbureau kan niet zonder activiteiten op het strand. Powerkiten is een van onze populairste activiteiten onder sportieve keuzes. Jullie komen samen op het strand, waar onze begeleider je alles leren op het gebied van powerkiten. Binnen no time maak je sprongen van soms wel 2 meter hoog! Een uitdagende maar zeer leuke activiteit waar je heerlijk kunt uitwaaien.

 

  1. Expeditie Robinson

De topper onder de bedrijfsuitjes! Tijdens Expeditie Robinson spelen jullie in teams van 2 tegen elkaar in verschillende minigames. Hier leren jullie elkaar echt kennen! Wie is de leider van de groep? Wie bezwijkt er onder de druk? En bovenal, wie heeft de ware winnaarsmentaliteit om alle proeven te doorstaan?

 

  1. Bubble voetbal

Een sportieve maar komische activiteit. Jullie nemen het tegen elkaar op in een potje voetbal! En niet zomaar een potje voetbal, nee, jullie zitten allemaal in een grote luchtbal. Hierdoor beuk je de tegenstander omver en krijgt het spel een heel andere dynamiek. Een leuk uitj waar lang over wordt nagepraat!

 

  1. De borrelboot

Pak je het liever wat rustiger aan? Dan hebben we met de borrelboot een unieke ervaring op het water rondom Den Haag. Jullie worden voorzien van heerlijke alcoholische versnaperingen en lekkere hapjes. Een leuke en bovenal gezellige ervaring. Heerlijk bijkletsen met de collega’s onder het genot van een biertje of wijntje. Wij weten het wel!

Originele teamuitjes vind je bij Beachzone

Beachzone staat bekend om de leuke activiteiten voor teamuitjes. Met tal van mogelijkheden kunnen we jullie compleet ontzorgen van alle bijkomstigheden als de planning en het regelen. Bespreek je wensen met ons en wij maken een plan, waarbij alle activiteiten en een eventuele borrel bij elkaar komen.

Wanneer je ervoor kiest om twee activiteiten te combineren, geef dat aan in de offerte-aanvraag. Wij behandelen de aanvraag dan en komen binnen een aantal dagen met een mooi voorstel. Heb je vragen op het gebied van onze activiteiten? Dan kun je deze altijd stellen. Onze medewerkers staan voor je klaar!

 

OFFERTE AANVRAGEN