Creatieve activiteiten - Beachzone

Creatieve activiteiten, dan ben je bij Beachzone precies op het juiste adres! Wij organiseren dagelijks originele uitjes voor allerlei groepen. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, familiedag, bedrijfsuitje of vriendinnenuitje, wij staan voor je klaar. Wanneer je jaarlijks met de groep op stap gaat wordt het steeds moeilijker om een creatieve activiteit te vinden waar nog lang over wordt nagepraat. Bij Beachzone zetten we dan ook graag als onze creatieve activiteiten voor je op een rijtje. Geheid genoeg inspiratie!

Of je nu op zoek bent naar een sportieve activiteit of liever een relaxte activiteit, wij hebben altijd voldoende aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze unieke workshops? Zo leer je bij ons cocktails te maken, slippers te pimpen en zandsculpturen te ontwerpen. Heerlijk je gedachten op nul zetten en samen genieten van een enerverende dag.

Ben je op zoek naar wat actievere uitjes? Geen probleem. Onze strandactiviteiten zijn leuk, uitdagend, sportief en bovenal: onvergetelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van powerkiten? Een populaire activiteit waarbij je aan de hand van een grote vlieger sprongen maakt van 2 meter hoog. Ontzettend leuk voor jong én oud! We kunnen de vlieger namelijk aanpassen op de manier waarop jij wilt powerkiten. Als je het wat rustiger aan wilt pakken, kun je met een kleine vlieger ook mooie trucs in de lucht doen.

Ruim aanbod aan creatieve activiteiten

Bovenstaand hebben we verschillende activiteiten voor je op een rijtje gezet. Natuurlijk hebben we nog veel meer wat we je kunnen bieden! Om er eens een paar op te noemen:

Expeditie Robinson is één van onze populairste activiteiten op het strand. Jullie nemen het in teams tegen elkaar op in verschillende uitdagende proeven. Degene die de meeste proeven als snelste behaalt, wint! 

Zoek je een rustigere activiteit? Dan hebben we met de borrelboot een creatieve manier om gezellig samen te komen. Onder het genot van een hapje en een drankje geniet je op het water van Den Haag.

Ja ja! Een unieke ervaring. Nog nooit leren salsa dansen? Dan ga je dat nu wel doen! Samen met de groep leren jullie de basistechnieken van de salsa.

 • De Pubquiz

De pubquiz is een fantastische activiteit waarbij jullie kennis op de proef wordt gesteld. Wie weet alles op het gebied van sport? En wie is de historische alleskenner? Je komt er achter tijden een van onze enerverende pubquizzen!

Waarom jij moet kiezen voor een nieuwe, creatieve activiteit!

Een creatieve activiteit is zoveel leuker dan een activiteit die iedereen als eens gedaan heeft! Ben je het bowlen ondertussen wel zat? Dan hebben wij bij Beachzone tientallen alternatieven. Hieronder hebben we aan viertal voordelen beschreven waarom jij moet kiezen voor een creatieve activiteit!

 • Tot rust komen
  Het belangrijkste van een creatieve activiteit bij Beachzone: Heerlijk tot rust komen. Een activiteit bij ons geeft je gegarandeerd hernieuwde energie!
 • Creatieve ontwikkeling
  Wanneer je je creativiteit de vrije loop geeft zul je merken dat je ontwikkelt. Deze ontwikkelingen neem je vervolgens mee naar het werkveld!
 • Teambuilding
  Door onze creatieve activiteiten werk je aan de teambuilding binnen de groep. Versterk de onderlinge communicatie, vriendschappen en het vertrouwen binnen het team door deel te nemen aan een van onze leuke uitjes!
 • Succeservaring
  Een creatieve activiteit waarbij er veel wordt gevraagd van je denkvermogen, zorgt voor een waar succesgevoel!

 

OFFERTE AANVRAGEN