Top 3 Familiedagen

Familiedagen met Beachzone Events

Een onvergetelijke dag op het strand!

Bij Beachzone Events kan je voor elk soort groepsuitje terecht! Gezellig met vrienden, familie of collega’s naar het strand van Scheveningen? Wij maken van ieder uitje iets speciaals. Al onze strandactiviteiten en eventueel strandarrangementen zijn met aandacht en zorg op maat gemaakt, er zijn veel mogelijkheden! Voor iedere familiedag, ben je bij ons aan het goede adres.

Familiedag op maat

Beachzone Events heeft een breed aanbod in zowel sportieve activiteiten als creatieve workshops. Maar ook als jullie het wat rustiger aan willen doen of een compleet verzorgd dagje uit op het strand willen hebben wij van alles voor je in petto! Daag ons uit en spreek jouw wensen en voorkeuren uit, dan gaan onze specialisten voor jullie aan de slag om het perfecte dagje uit te organiseren voor jouw familiefeest, bedrijfsuitje of vrijgezellendag.

Beachzone Events verzorgd ieder uitje tot in de puntjes, met aandacht en enthousiaste en ervaren medewerkers.

Vragen?

Op een locatie naar keuze

Beachzone Events heeft jarenlange ervaring met het organiseren van familiedagen in alle soorten en maten en werkt met verschillende strandpaviljoens samen op het strand van Scheveningen, Hoek van Holland en Kijkduin

Wij hebben een aantal strandtenten in Hoek van Holland, Kijkduin en Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland, waarmee we graag samenwerken. We zijn vaste partners bij diverse strandtenten langs de Nederlandse kust. De strandtenten zijn ieder uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partner. Wij zijn echter niet locatie gebonden, dus heb je zelf een locatie in gedachte? Geen probleem!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee om het perfecte groepsuitje samen te stellen!

Groepsuitje bij Beachzone Events: dat is een complete, onbezorgde en onvergetelijke dag met je collega’s of zakenrelaties.