Personeelsfeest organiseren? - Beachzone

Op zoek naar een ervaren evenementenbureau dat jouw personeelsfeest kan organiseren? Dan ben je bij Beachzone op het juiste adres. Wij zijn de experts op het gebied van personeelsfeestjes. Niets is bij ons te gek! Of je bedrijfsfeestje nu bestaat uit 10 mensen of 100 mensen, wij regelen het voor je! Wij organiseren volledige bedrijfsfeesten met hapjes, drankjes en muziek. Wij garanderen je: Een personeelsfeestje bij Beachzone wordt onvergetelijk! De feestjes die we organiseren zijn ten alle tijden van topkwaliteit en worden met veel plezier voor je georganiseerd.

Als ervaren bureau zijn we betrokken en denken we graag met je mee. Wij zorgen ervoor dat het personeelsfeest precies past bij de imago van het bedrijf. Laat de volledige organisatie maar aan ons over. Samen met onze professionele en betrouwbare partners zetten wij een onvergetelijk bedrijfsfeest op, waar nog lang over zal worden nagepraat. Klinkt dit interessant? Dan raden we aan om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden verder door te nemen!

Personeelsfeest op locatie

Wil je het personeelsfeest organiseren bij jullie op locatie? Geen enkel probleem, ook dat kunnen we regelen. Wanneer we weten hoe groot e bedrijfsruimte is, kunnen wij aan de slag om alles te regelen voor een geweldig bedrijfsfeestje! Het grootste voordeel va een personeelsfeest op locatie, is dat het enorm op de kosten zal besparen. De kosten die je betaald voor een zaal afhuren verdwijnen namelijk van het totale plaatje.

Samen met onze partners kijken we naar de ruimte, en op welke manier wij het feest zo goed mogelijk kunnen invullen. Of het nu gaat om de decoratie, catering, muziek of andere mogelijkheid, wij kunnen alles voor je regelen. Hierbij houden we ten alle tijden rekening met de wensen vanuit de klant. Wanneer jullie tevreden zijn, zijn wij dat ook. Een gegarandeerd succes, dat kan niet anders!

Personeelsfeest op een andere locatie

Wanner het niet lukt om het personeelsfeest te laten organiseren op jullie locatie, kunnen we altijd terugvallen op diverse andere toplocaties! Dankzij ons brede netwerk in Scheveningen kunnen we tal van mogelijkheden bieden. In principe zijn alle plekken in Scheveningen mogelijk. Ook op andere locaties door heel het land kunnen we altijd een poging wagen om een locatie af te huren. Dit stemmen we dan ook graag met je af. Geef voorafgaand je wensen door, dan gaan wij aan de slag om een toplocatie te regelen.

Een uniek personeelsfeestje, dat organiseer je bij Beachzone!

Bij Beachzone staan we altijd voor je klaar om een geweldig personeelsfeest te geven! Wij houden hierbij altijd rekening met de wensen van het bedrijf. Denk hierbij aan de locatie, de catering, muziek en allerlei andere extra’s. Geef dit voorafgaand aan de offerte-aanvraag aan ons door. Wij maken dan een strakke planning zodat je precies weet wat je kan verwachten. Samen maken we er een topfeest van, waar nog lang over zal worden nagepraat.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN