Top 3 sportdagen / stranduitjes scholen

Stranduitje / sportdag voor scholen

Een onvergetelijke dag op het strand!

Op zoek naar een sportdag voor de gehele school, of liever een gescheiden dag voor verschillende bouwen op Scheveningen? Beachzone Events neemt de organisatie uit handen en stelt de perfecte dag samen op basis van jouw wensen. Wij regelen locatie, materialen en uiteraard ook professionele begeleiding. Wij helpen graag met een passend advies en een offerte op maat.

Beachzone Events heeft een breed scala aan sportieve activiteiten, creatieve workshops en teambuildingactiviteiten. In plaats van handbal in een zaal een keertje golfsurfen of powerkiten op het strand.
Er zijn verschillende programma’s voor zowel basisonderwijs als het voortgezet onderwijs.

Sportdag: veiligheid staat op nummer één

Een veilig verloop van de verschillende activiteiten bij een sportdag of scholendag op het strand van Scheveningen, altijd bovenaan. Beazhzone Events heeft ervaren en gecertificeerde instructeurs die de groepen met zorg, aandacht en enthousiasme begeleiden.

Faciliteiten

Leerlingen van de scholen kunnen de hele dag gebruik maken van de faciliteiten van de strandpaviljoens op locatie: warme douches, gescheiden kleedkamers en toiletten.

In een persoonlijk gesprek kunnen wij de mogelijkheden nader toelichten of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vragen?

Op een locatie naar keuze

Beachzone Events heeft jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en personeelsfeesten en werkt met verschillende strandpaviljoens samen op het strand van Scheveningen. Een evenement op locatie naar keuze behoort ook tot de mogelijkheden. Bij ons wordt jouw sportdag een geweldige dag!

Wij hebben een aantal strandtenten in Hoek van Holland, Kijkduin en Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland, waarmee we graag samenwerken. We zijn vaste partners bij diverse strandtenten langs de Nederlandse kust. De strandtenten zijn ieder uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partner. Wij zijn echter niet locatie gebonden, dus heb je zelf een locatie in gedachte? Geen probleem!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee om een perfecte sportdag samen te stellen!

Een sportdag bij Beachzone Events: dat is een complete, onbezorgde en onvergetelijke dag met je klas of medescholieren.