Locaties aan het strand

Wij hebben een aantal strandtenten in Hoek van Holland, Kijkduin en Scheveningen waarmee we graag samenwerken. We zijn vaste partners bij diverse strandtenten langs de Nederlandse kust. Heeft u een eigen locatie in gedachte? Geen probleem, wij denken met u mee.

https://beachzone.nl/wp-content/uploads/2018/03/Beachzone-brochure-2018.pdf

Hoek van Holland

Hoek van Holland is de perfecte plek voor een stranddag. Mooie strandtenten waarbij heerlijk gegeten en gedronken kan worden. Daarnaast bied het grote strand ons de ruimte verschillende activiteiten zoals blokarten en powerkiten perfect aan te bieden.

Aanraders op Hoek van Holland
Blokarten
Zeskamp
Branding Raften

Strandtent Hoek van Holland

Beachclub Royal

Bekijk Beachclub Royal

Beachclub Royal is door de jaren heen meerdere keren verkozen tot beste strandtent van Nederland. Beachzone Events is daarom erg blij met deze samenwerking. De uitstraling is rustgevend en leent zich perfect voor een leuk dagje strand. De combinatie van onze expertise en de gastvrijheid van Beachclub Royal staat garant voor een onvergetelijke dag!

2 Seasons

Bekijk Beachclub 2 Seasons

2 Seasons is een gezellige beachclub gelegen op het strand van Hoek van Holland. 2 Seasons is het hele jaar geopend voor de mooiste uitjes maar natuurlijk ook om te lunchen, dineren of gewoon lekker te borrelen. Deze strandtent staat vooral bekend om live cooking. Geniet onbeperkt van verschillende gerechten die vers vanuit de open keuken worden klaargemaakt.

 

Zandvoort

Het maakt niet uit wanneer u Zandvoort bezoekt want op Zandvoort is het met weer of geen weer een heerlijke plek om te vertoeven .
Zandvoort is de ideale plek voor sportieve maar ook ontspannende activiteiten! Dit kan als groepsactiviteit, teambuilding maar natuurlijk ook als vrijgezellenfeesten!

Strandtent Zandvoort

Safari Lodge

Bekijk Beachclub Safari Lodge

Heb je zin in een relaxte sfeer lekkere bbq’s en leuke bediening dan is Safari Lodge the place to be! Bij Safari Lodge hebben ze namelijk twee aparte ruimtes specifiek ingericht voor een borrel, feestje of zakelijk event. ‘The Cottage’ leent zich enorm voor grote feesten en evenementen, terwijl ‘de Zuidkaap’ juist heel erg geschikt is voor kleinere gelegenheden, zoals een verjaardag of vrijgezellenfeestje.

Meijer aan Zee

Image Bekijk Beachclub Meijer aan Zee

Meijer aan Zee is een sfeervol strandrestaurant omgeven door een gezellige veranda. Een groot comfortabel terras, gezellige Cocktail Club op het strand en fijne bedden maken het plaatje af.
De kaart is zeer gevarieerd van Kreeft tot Pizza en natuurlijke de befaamde dubbele biefstuk. Meijer aan Zee beschikt over een apart paviljoen compleet ingericht voor groepen met een eigen bar, veranda, terras met buitenbar en loungebanken.

 

Den Haag

Den Haag één van de bekendste steden van Nederland. De Haagse stad heeft een koninklijke uitstraling door de rijke historie. De badplaats Scheveningen is natuurlijk ook iets wat Den Haag uniek maakt. Beachzone Events verzorgt allemaal verschillende activiteiten en workshops voor jong en oud in Den Haag. Beachzone Events verzorgt nu ook verschillende tochten door Den Haag, bijvoorbeeld een interactieve GPS tocht maar ook een Borrel Boottocht door de Haagse grachten. De tochten en workshops kunnen starten in café de Asplaag in hartje Den Haag, hier krijgen de gasten een een lekker bakkie pleûr en een appelpuntje. De dag kan ook worden afgesloten met een lekkere BBQ of borrel bij café de Asplaag. Alles kan gecombineerd worden, laat ons weten wat jullie wensen zijn dan gaat ons team daarmee aan de slag!

Café Den Haag

Scheveningen

Wie kent Scheveningen nou niet? Waarschijnlijk de bekendste badplaats van Nederland. Met de vernieuwde boulevard en pier, inclusief reuzenrad, is Scheveningen de perfecte locatie voor u dagje uit. Beachzone Events werkt samen met verschillende strandtenten. Welke vind u het leukst?

Strandtenten op Scheveningen

Strandpaviljoen Zuid

Bekijk Strandpaviljoen Zuid

Strandpaviljoen Zuid bevind zich net buiten de drukke boulevard. Hierdoor hangt er een erg relaxte sfeer.

 
 

Kijkduin

Bij Beachzone Events is het allemaal mogelijk! U kunt onze activiteiten en uitjes bekijken op basis van deze categorieën. Als u het prettiger vindt om door een brochure heen te bladeren die u gemakkelijk kunt doorsturen naar uw collega’s, klik dan op het plaatje! Bij Beachzone Events is het allemaal mogelijk!

Strandtenten op Kijkduin

Titus

Bekijk Beachclub Titus

Beachclub Titus is de ideale plek voor activiteiten op Kijkduin. Naast Titus bevindt zich een groot stuk rustig strand waar alle evenementen gegeven kunnen worden. Titus is specialist in speciale high tea’s, BBQ en heerlijk fingerfood.

At Sea

Bekijk Beachclub At Sea

Beachclub At Sea is een nieuwe hotspot in Kijkduin. At Sea ligt op de perfecte locatie is toegankelijk en sfeervol. Geniet van de zon op het terras of ga lekker onder de overkapping zitten en geniet van het uitzicht. Beachclub At Sea heeft een vernieuwde wereldse menukaart die zeker geproefd moet worden.

 

Katwijk

Het strand van Katwijk staat bekend omdat Katwijk het schoonste strand van Nederland heeft. The place to be voor een heerlijk dagje strand, een lekkere strandwandeling, een strandactiviteit of workshop. Reality events verzorgt allemaal verschillende activiteiten en workshops voor jong en oud op het strand van Katwijk. Een dagje uit is natuurlijk perfect te combineren met bijvoorbeeld een heerlijke lunch, Reality Events werkt samen met verschillende strandtenten in Katwijk. Welke vindt u het leukst?

Strandtenten op Kijkduin

Zilt

Bekijk beachclub Zilt

Strandpaviljoen Zilt is een plek waar altijd iets te beleven valt. Waar het nooit stil is, waar je altijd tot rust komt. Waar je ontspant en weer kunt opladen. De plek waar heerlijk eten en gezelligheid centraal staat, dat is Zilt. Het hele jaar kan er bij Zilt worden genoten van een zonnetje en een zeebriesje.

 
 

Eigen Locatie

Bij Beachzone Events is het allemaal mogelijk! U kunt onze activiteiten en uitjes bekijken op basis van deze categorieën. Als u het prettiger vindt om door een brochure heen te bladeren die u gemakkelijk kunt doorsturen naar uw collega’s, klik dan op het plaatje! Bij Beachzone Events is het allemaal mogelijk!

Voorbeelden eigen locatie:
– Een park in de buurt
– Eigen Bedrijfsruimte
– Op een groter evenement