Hoek van Holland - Beachzone

Hoek van Holland is de ideale plaats om lekker naar het strand te gaan. Je vindt hier namelijk verschillende mooie strandtenten waarbij heerlijk gegeten en gedronken kan worden. Maar er is nog meer te doen, want dankzij het grote strand is hier ook meer dan genoeg ruimte om verschillende activiteiten zoals blokarten en powerkiten aan te bieden. Wij van Beachzone staan voor je klaar om een leuk dagje uit te realiseren voor jou, je familie, vrienden en/of collega’s. Informeer gerust vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Strandtent Hoek van Holland

Beachclub Royal
Het mooiste aan Beachclub Royal is dat zij erg goed bekend staan, dit komt mede doordat zij de afgelopen jaren meerdere keren verkozen zijn tot beste strandtent van Nederland. Wij van Beachzone zijn daarom erg blij met deze mooie samenwerking. De strandtent heeft een rustgevende uitstraling en leent zich perfect voor een leuk dagje strand. Een onvergetelijke dag, dat is waar je op kunt rekenen dankzij de combinatie van onze expertise en de gastvrijheid van Beachclub Royal.

2 Seasons
2 Seasons is een zeer gezellige en populaire beachclub welke je kunt vinden op het strand van Hoek van Holland. 2 Seasons is het hele jaar door open en daarom ook zeer geschikt voor de mooiste uitjes en om te lunchen, dineren of gewoon lekker te borrelen. De strandtent kun je vooral goed herkennen door de optie van live cooking. Je kunt hier dan ook zeker onbeperkt genieten van verschillende gerechten die vers vanuit de open keuken worden klaargemaakt.

Strandtent Hoek van Holland
Beachclub Royal

Beachclub Royal is door de jaren heen meerdere keren verkozen tot beste strandtent van Nederland. Beachzone Events is daarom erg blij met deze samenwerking. De uitstraling is rustgevend en leent zich perfect voor een leuk dagje strand. De combinatie van onze expertise en de gastvrijheid van Beachclub Royal staat garant voor een onvergetelijke dag!

2 Seasons

2 Seasons is een gezellige beachclub gelegen op het strand van Hoek van Holland. 2 Seasons is het hele jaar geopend voor de mooiste uitjes maar natuurlijk ook om te lunchen, dineren of gewoon lekker te borrelen. Deze strandtent staat vooral bekend om live cooking. Geniet onbeperkt van verschillende gerechten die vers vanuit de open keuken worden klaargemaakt.

OFFERTE AANVRAGEN