Sportieve activiteiten in Scheveningen - Beachzone

Sportieve activiteiten in Scheveningen

Op zoek naar unieke, sportieve activiteiten in en rondom Scheveningen? Dan ben je bij Beachzone op de juiste plek! Op het strand van Scheveningen ontvangen we je graag voor een dag vol sportiviteit en plezier! Met tal van diverse activiteiten hebben we genoeg te bieden. Ervaar de krachten van de wind met powerkiten, of neem het tegen elkaar op in diverse spannende proeven in Expeditie Robinson!

Niets is zo lekker als actieve bezig zijn in de buitenlucht, met prachtig uitzicht over de boulevard van Scheveningen. Vlak bij de pier krijg je een heerlijk vakantiegevoel en kun je gezamenlijk genieten van het heerlijke weer. Dé plek voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag-uitje of vriendinnenuitje! Ontdek de mogelijkheden bij Beachzone.

Actieve uitjes Scheveningen

Op Scheveningen is alles mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van sportieve activiteiten in en rondom Den Haag. Kom hier samen op het prachtige strand voor tal van uitputtende activiteiten. Zweten ga je gegarandeerd! Toch zul je merken dat er bij veel sportieve activiteiten ook een stukje inzicht nodig is. Dit maakt dat de activiteiten ideaal geschikt zijn voor een bedrijfsuitje, omdat hier de verschillende karakteristieken van werknemers naar boven komen.

Beachzone biedt zowel activiteiten op het droge, als activiteiten op zee aan. Ook kun je voor lage en hoge intensiviteitssporten kiezen. Dit betekent dat het voor iedereen toegankelijk is!

Sportieve activiteiten voor teambuilding

Een actief uitje is natuurlijk geschikt voor een teambuilding uitje. Wil je werken aan de algemene samenwerking binnen je bedrijf? Dan raden we aan om te kiezen voor een van onze actieve uitjes in Scheveningen!

De voordelen van sportieve activiteiten is dat iedereen net zo hard moet werken om het uiteindelijke doel te behalen. Als voorbeeld nemen we Expeditie Robinson, waarbij jullie het in teams tegen elkaar opnemen in uitdagende en uitputtende activiteiten.

Ook voor de werkgever is een sportief uitje ontzettend interessant. Hij of zij ziet de werknemers op een andere manier dan op de werkvloer. Verborgen kwaliteiten komen tijdens de sportieve uitjes zeker naar boven. Wie is er bloedfanatiek? Wie bezwijkt niet onder druk? En wie is de echte tacticus onder de groep? Kom erachter door te kiezen voor een sportieve activiteit bij Beachzone!

Top 3 sportactiviteiten in Den Haag en Scheveningen

Er is volop keuze voor sportieve uitjes in en rondom Scheveningen. Om je van wat meer inspiratie te voorzien delen we graag onze top 3 sportieve uitjes in Scheveningen:

 

  1. Powerkiten

De all-time favorite! En niet zonder reden. Powerkiten is ontzettend uitdagend en vraagt veel van je controle. Met powerkiten is het doel om de vlieger te leren beheersen. Hierdoor ervaar je de ware krachten van de wind en kun je mooie figuren maken in de lucht. Als je het zwaarder aan wilt pakken kun je ook kiezen voor een grotere vlieger. Hierdoor wordt je echt meegetrokken over het zand en maak je sprongen van soms wel 2 meter hoog!

 

  1. Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is een unieke activiteit op het strand van Scheveningen. Jullie nemen het tegen elkaar op in uitdagende proeven. Degene die de meeste proeven wint, is de winnaar van Expeditie Robinson!

Het mag daarom niet ontbreken op het lijstje van speciale, actieve uitjes!

 

  1. Bubble voetbal

Bubble voetbal is een ontzettend leuke en hilarische activiteit, ook wanneer je niet goed kunt voetballen. Doordat jullie allemaal in een grote bal zitten is het praktisch onmogelijk om tactisch te kunnen spelen. Hier draait het alleen maar om beuken en scoren. Iedereen kan het!

Sportieve uitjes ontdek je bij Beachzone

Bij Beachzone staan we dagelijks voor je klaar om tal van leuke en sportieve uitjes te organiseren. Bij ons is het mogelijk om verschillende activiteiten met elkaar te combineren. Ook een hapje of drankje voorafgaand of naderhand zijn gemakkelijk te combineren. Klinkt dit als muziek in de oren? Leuk! Geef ons aan hoe jouw ideale dag eruit ziet en wij maken vervolgens een duidelijke offerte met een voorbeeldprogramma. Zo weet je precies hoe de dag eruit gaat zien.

Op zoek naar actieve uitjes? Beachzone is the place to be!

OFFERTE AANVRAGEN