Standup paddle boarden Scheveningen - Beachzone

Ben je op zoek naar een sportieve én rustgevende activiteit? Standup paddle boarden is wat je zoekt! Met de sport, ook wel suppen genoemd, kom je heerlijk tot rust en ben je tegelijkertijd sportief bezig door jezelf voort te bewegen door het water.

 

Hoe ziet suppen eruit? Het is een sport die de laatste jaren steeds populairder wordt, en met een reden! Je staat als het ware op een grote surfplank, waarbij het de bedoeling is dat je met een grote paddel jezelf voort beweegt over het water. Maar let op, Standup paddle boarden vraagt veel van je evenwichtsvermogen. Om te blijven staan moet je goed balanceren, om ervoor te zorgen dat je de golven de baas blijft. Mocht je onverhoopt toch vallen, dan is dat geen probleem. Het enige wat je krijgt is een nat pak!

Suppen Scheveningen

Suppen staat voor Stand Up Paddle. Hierbij stap je op de plank en ga je lekker een stukje peddelen door het water. Een sportieve activiteit die ook nog eens super leuk en rustgevend is. Niet voor niets is suppen voor alle leeftijden. Jong of oud, groot of klein, binnen een kwartier heb je al onder de knie.

We ontvangen je graag op het strand van Scheveningen. Hier wordt je uitgelegd hoe het suppen werkt. Onze begeleiders vertellen je de basisprincipes, veiligheidsregels en bewegingstechnieken. Vervolgens is het aan jullie de beurt om 2 uur te genieten op zee.

Programma Suppen

  • Ontvangst op de besproken locatie
  • Programma uitleg door ervaren begeleiders
  • Trucjes leren
  • Afsluiting met BBQ of diner

Het suppen duurt in totaal zo’n 2 uur. Opstappen doen jullie in Scheveningen. Dan is het aan jullie de beurt om te genieten op de Noordzee! De prijzen variëren per groepsgrootte. Voor meer informatie raden we je aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen of even te bellen.

Combineer suppen met andere strandactiviteiten

Suppen is een activiteit die eenvoudig te combineren is met andere activiteiten op het strand van Scheveningen. Na 2 uur plezier met suppen kun je ervoor kiezen om te powerkiten, blokarten of een andere strandactiviteit te doen.

Zo is powerkiten ook een unieke ervaring op het strand. Aan de hand van een grote vlieger wordt je door de wind begeleid. Naast dat je mooie figuren in de lucht kunt maken, kun je jezelf ook mee laten sleuren door de wind. Binnen korte tijd maak je dan grote sprongen van soms wel 2 meter hoog! Blokarten daarentegen is een razendsnelle activiteit waarbij je in een grote kart over het strand heen racet. Zoek je liever een teambuilding activiteit? Dan hebben we met Expeditie Robinson een geweldige activiteit vol uitdagende proeven. In teams nemen jullie het tegen elkaar op in deze proeven, om uiteindelijk te beslissen welk team de winnaar is.

Bij Beachzone zijn er tal van mogelijkheden om een onvergetelijke dag te organiseren. Combineren is hierbij altijd mogelijk. Geef dan ook je wensen aan ons door. Wij stellen dan een voorbeeldprogramma van je op met een duidelijke offerte. Zo weet je precies wat je kan verwachten.

We verwelkomen je graag op het strand van Scheveningen!

 

OFFERTE AANVRAGEN