Tochten

Beachzone Events bied u een ruim aanbod van avontuurlijke tochten aan. Van boottochten door Den Haag of een interactieve GPS-tocht door de duinen. Bekijk ons aanbod hieronder.

Bekijk ook: | Sportieve uitjes | Workshops |

Interactieve GPS-tocht

Via een app op u telefoon loopt u met een groep een bepaalde route waarbij er ondertussen gespeeld wordt tegen andere groepen. Verzamel waypoints, vervul opdrachten en wordt de nummer 1 in deze avontuurlijke GPS-tocht.

Boottocht / Borrelboot

Stap op en vaar rond door de Haagse grachten! Den Haag staat er misschien niet heel erg om bekend, maar deze stad van Vrede en Recht heeft prachtige grachten en oude verdedigingssporten. Zie Den Haag eens vanuit een ander perspectief.

GPS-tocht Hoek van Holland

In Hoek van Holland staan talloze bunkers uit de Tweede Wereldoorlog wat vraagt naar een spannende ontdekkingstocht! Voer verschillende opdrachten uit tijdens deze tocht.

GPS-tocht Kijkduin

Een GPS-tocht door de duinen van Kijkduin is een onwijs leuke ervaring. U komt langs verschillende landmarks waarbij u vragen moet beantwoorden. Tijdens de tocht voert u verschillende opdrachten uit.

GPS-tocht Scheveningen

Scheveningen is de uitgewezen plek voor een GPS-tocht. Verzamel zoveel mogelijk punten en beantwoord vragen om zo als winnaar uit de bus te komen met jou team.

Wie is de Mol?

Bedriegen, saboteren en net doen alsof is waar deze GPS-tocht over gaat. Ga met een team opstap, voer opdrachten uit en verzamel waypoints. Let wel, iemand in jullie midden is de Mol en probeert jullie op slinkse wijze te saboteren.

Fietstocht Den Haag

Tijdens deze fietstocht geniet u van flora en fauna rondom bijvoorbeeld de duinen van Scheveningen en kunt u het torentje van de minister in Den Haag op het binnenhof aanschouwen.