Laagste prijsgarantie

Geld Terug Garantie

Gratis annuleren

images

Hulp nodig van een uitjemanager?

Uitjes
Filter op prijs
Vanaf €0p.pVanaf €100p.p
Filteren op tijdsduur
Tijdsduur
Tijdsduur

LOCATIES

Eigen Locatie

Wat je ook wilt doen, op welke locatie je het ook wenst, wij van Beachzone regelen het maar al te graag voor je! Bij Beachzone Events wordt iedereen iedere keer weer opnieuw verrast. Je kunt onze activiteiten en uitjes bekijken aan de hand van deze categorieën. Als je het prettiger vindt om door een brochure heen te bladeren die je eenvoudig kunt doorsturen naar je collega’s, klik dan op het plaatje! Bij Beachzone Events is het allemaal mogelijk en wij maken het je graag zo eenvoudig mogelijk.

Heb je vragen aan ons of wil je iets regelen? Neem dan contact op en dan staan wij direct voor je klaar. Wij van Beachzone hopen je snel te mogen ontvangen bij één van onze activiteiten.

Katwijk

Katwijk, de moeite waard om te bezoeken. Het strand staat daar ook nog eens bekend omdat dit het schoonste strand van Nederland is. Dit is daarom ook zeker wel the place to be voor een heerlijk dagje strand, maar ook voor een lekkere strandwandeling, een strandactiviteit of workshop. Wij zorgen graag voor een leuke activiteit voor jou, je vrienden, collega’s of familie, je gaat een dag ervaren die je niet snel gaat vergeten! Wij van Beachzone verzorgen verschillende activiteiten en workshops voor jong en oud op het strand van Katwijk. Geniet daarom ook mee en kom het vandaag nog regelen bij ons, alles kan naar wens worden ingedeeld!

Strandtenten op Kijkduin

Zilt
Strandpaviljoen Zilt staat bekend als strandtent waar altijd iets te beleven is. Het is er nooit stil, maar je komt er wel goed tot rust. Je kunt er ontspannen en ook weer opladen. Je kunt er heerlijk eten en genieten van de gezelligheid. Iedere dag kun jij hier genieten van de zee, het zonnetje als deze schijnt en de gastvrijheid.

Kijkduin

Bij Beachzone Events is het allemaal mogelijk! U kunt onze activiteiten en uitjes bekijken op basis van deze categorieën. Als u het prettiger vindt om door een brochure heen te bladeren die u gemakkelijk kunt doorsturen naar uw collega’s, klik dan op het plaatje! Bij Beachzone Events is het allemaal mogelijk!

Scheveningen

Scheveningen is erg bekend en veel mensen komen er graag om heerlijk naar het strand te gaan. Misschien is het wel de meest bekende badplaats van Nederland! Lekker een dagje uit, genieten van mooie activiteiten op het strand en dan afsluiten met een heerlijke BBQ? Wij van Beachzone regelen het graag voor je!

Strandtenten op Scheveningen

Strandpaviljoen Zuid bevindt zich buiten de drukke boulevard en het draait hier om een heel relaxte sfeer. Als je dat ook eens wilt ervaren dan kun je hier zeker een bezoekje brengen!

Den Haag

Den Haag is een populaire stad in Nederland. Veel mensen herkennen het ook wel als de koninklijke uitstraling en de stad met een rijke historie. Maar wat maakt Den Haag nu echt uniek? Dat is toch wel de badplaats Scheveningen.

Wij van Beachzone Events verzorgen diverse activiteiten en workshops voor jong en oud in Den Haag. Maar wij verzorgen ook verschillende tochten door Den Haag, bijvoorbeeld een GPS tocht maar ook een unieke Borrel Boottocht door de Haagse grachten. Dit wil jij dan ook niet missen want zo leer je op een leuke manier de stad Den Haag nog beter kennen.

De tochten en workshops kunnen starten in café de Asplaag in hartje Den Haag. De gasten krijgen hier een lekker bakkie pleûr en een appelpuntje. Als je dat leuk vindt kun je de dag samen afsluiten met een lekkere BBQ of borrel bij café de Asplaag. Alles wat je maar wilt kan geregeld worden en met elkaar gecombineerd worden. Beachzone regelt voor jou en je vrienden, familie of collega’s graag een leuk dagje uit.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Zandvoort

Als je naar Zandvoort gaat, dan is de kans groot dat je altijd even naar het strand wilt! Lekker ontspannen, een strandwandeling maken en een hapje eten in een van de strandtenten. Maar het is ook leuk om er deel te nemen aan avontuurlijke uitjes die wij van Beachzone graag voor je regelen in Zandvoort.

Strandtent Zandvoort

Safari Lodge
Zin in een lekkere BBQ, een goede sfeer en leuke bediening? Bij Safari Lodge ga je dat zeker allemaal vinden! Je hebt hier twee aparte ruimtes die speciaal zijn ingericht voor een borrel, feestje of zakelijk event. Binnenkort wat te vieren? Dan weet je nu waar je moet zijn!

Meijer aan Zee
Meijer aan Zee, ook wel bekend als een sfeervol strandrestaurant. Een mooie veranda, dat is waar je het direct aan kunt herkennen, met een comfortabel terras, gezellige Cocktail Club op het strand en fijne bedden. Ga jij even genieten van een heerlijk dagje uit? Lekker ontspannen? Dat is wat je hier zeker kan doen!

Hoek van Holland

Hoek van Holland is de ideale plaats om lekker naar het strand te gaan. Je vindt hier namelijk verschillende mooie strandtenten waarbij heerlijk gegeten en gedronken kan worden. Maar er is nog meer te doen, want dankzij het grote strand is hier ook meer dan genoeg ruimte om verschillende activiteiten zoals blokarten en powerkiten aan te bieden. Wij van Beachzone staan voor je klaar om een leuk dagje uit te realiseren voor jou, je familie, vrienden en/of collega’s. Informeer gerust vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Strandtent Hoek van Holland

Beachclub Royal
Het mooiste aan Beachclub Royal is dat zij erg goed bekend staan, dit komt mede doordat zij de afgelopen jaren meerdere keren verkozen zijn tot beste strandtent van Nederland. Wij van Beachzone zijn daarom erg blij met deze mooie samenwerking. De strandtent heeft een rustgevende uitstraling en leent zich perfect voor een leuk dagje strand. Een onvergetelijke dag, dat is waar je op kunt rekenen dankzij de combinatie van onze expertise en de gastvrijheid van Beachclub Royal.

2 Seasons
2 Seasons is een zeer gezellige en populaire beachclub welke je kunt vinden op het strand van Hoek van Holland. 2 Seasons is het hele jaar door open en daarom ook zeer geschikt voor de mooiste uitjes en om te lunchen, dineren of gewoon lekker te borrelen. De strandtent kun je vooral goed herkennen door de optie van live cooking. Je kunt hier dan ook zeker onbeperkt genieten van verschillende gerechten die vers vanuit de open keuken worden klaargemaakt.