Workshop slippers pimpen - Beachzone

Slippers pimpen, wie wilt dat nou niet? Ben jij je saaie slippers ook zo beu? En wil je de show stelen met gave en opvallende strandslippers? Dat kan! Bij Beachzone ben je op de juiste plek! Wij bieden op maat gemaakte slipper workshops voor kleine én grote groepen.

 

Onze begeleiders leggen je kort uit wat de bedoeling is. Dan is het aan jullie om je creativiteit de vrije loop te geven. In een paar uur maak je vervolgens slippers van te gekke designs. Kies je voor opvallende kleuren en patroontjes? Of houd je het wat hipper en maak je een ware designer slipper? De keuze is aan jou!

Workshop slippers versieren

Deze workshop is leuk voor iedereen! Man, vrouw, jong of oud. Wij hebben voor iedere deelnemer de juiste maat slipper op voorraad. Want natuurlijk wil je met jouw ontworpen slipper ook echt shinen op het strand!

Hoe ziet de workshop eruit? Jullie worden ontvangen op de afgesproken locatie. Hier legt een van onze begeleiders je alles uit op het gebied van slippers versieren. Vervolgens is het aan jullie om allerlei creatieve designs te bedenken en vervolgens een slipper te maken die jij mooi vindt! Wij hebben tal van materialen, waardoor de keuze reuze is. Zo kun je kiezen tussen kralen, parels, bedeltjes, lintjes, bloemetjes, glitters en verschillende kleuren waxkoorden. Kortom, volop mogelijkheden!

Na de workshop heb jij een ontworpen slipper waar niemand anders op de wereld mee loopt! Je eigen unieke slipper, wie wilt dat nou niet?

Combineer de workshop met andere activiteiten

De workshop slippers pimpen kun je eenvoudig combineren met andere activiteiten. Zo kun je kiezen voor andere workshops, maar is het ook goed mogelijk om een sportievere activiteit in te plannen. Hierbij lopen de mogelijkheden breed uiteen.

Een andere leuke toevoeging aan de activiteit, is een afsluitende high tea. Gezellig met de groep napraten over de leuke dag en de meest stijlvolle slippers. Super leuk! Niet voor niets een onvergetelijke ervaring als vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Boek je workshop slippers pimpen bij Beachzone!

Lijkt de workshop slippers pimpen je wat? Leuk! We verwelkomen je graag bij Beachzone om de meest unieke slippers te ontwerpen. Wanneer je benieuwd bent naar de mogelijkheden, raden we je aan om een offerte aan te vragen. Geef hierin je wensen en mogelijke andere activiteiten aan, wij maken dan vervolgens een voorbeeldplanning. Zo weet je precies wat je mag verwachten en hoe de workshop er precies uit komt te zien.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN