Sportieve uitjes

Bij Beachzone Events kunt u voor een sportief dagje uit alle kanten op. Ons ruime aanbod zorgt dat ervoor iedereen wat wils is. Stel u eigen dag samen of gebruik een van onze combinatie pakketen!

Bekijk ook: | Workshops | Tochten

Powerkiten / Vliegeren

Powerkiten is de ultieme uitdaging! Met powerkiten ga je met een grote vlieger ‘powerkite’ het strand op. Het is de ideale workshop/ work-out vor iedereen die van strand, zee en een uitdaging houdt.

Blokarten / Strandzeilen

Met blokarten , ook wel: strandzeilen, scheur je over het strand langs de kust. Het is een spectaculaire activiteit die je gemakkelijk leert. Hou je van actie en snelheid? Dan is dit de perfecte activiteit voor u!

Branding Raften

Ben je klaar voor een mega leuke groepsactiviteit op zee en door de golven? Brandig raften vergt samenwerking en doorzettingsvermogen. Je zit in een opblaasbare rubberen boot (raft) en probeert door de branding te komen.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson, gebaseerd op het bekende tv-programma is een super spannende activiteit waarbij je in teams tegen elkaar strijd om de sterkste te worden! Door middel van verschillende spellen kan er maar 1 winnaar zijn!

Archery Tag

Archery Tag van Beachzone Events is een super leuke combinatie van boogschieten, trefbal en paintball. Versla met je team de tegenstander door op het ‘5-spot target’te schieten of op elkaar. Strategie, snelle keuzes en samenwerking is waar het hier om draait.

Zeskamp

Bij Beachzone Events is het allemaal mogelijk! U kunt onze activiteiten en uitjes bekijken op basis van deze categorieën.

Beach Volleybal

Beach volleybal is een intensieve sport dat gespeeld wordt op het zand. Spring, slide en sla de bal over het net bij de tegenstander. Een ideale activiteit voor bedrijfsuitjes, familiedag of gewoon met vrienden!

Bumpervoetbal

Met een grote opgeblazen bumper om je heen de tegenstander om beuken en proberen te scoren in het doel van de tegenpartij. Een super leuke activiteit die je nog lang zal heugen.

Beach Yoga

Bij Beach Yoga komt u helemaal tot uzelf. Heerlijk op het strand verschillende oefeningen uitvoeren en zo helemaal tot rust komen. Als u hier niet zen van wordt weten wij het ook niet!

Beach Tennis

Beach Tennis is een hilarische combinatie tussen beach volleybal en tennis. Het is super leuk voor ieder origineel en sportief personeelsfeestje, vrijgezellenfeest of sportdag op het strand.

Powerboat Varen

Altijd al over zee willen scheuren en de golven trotseren? Dat kan nu bij Beachzone Events! Stap in een powerboat en laat je meevaren in dit onvergetelijke avontuur op zee!