Workshops

Op zoek naar creatieve of sportieve workshops in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Beachzone Events verzorgt workshops tot in de puntjes.

Bekijk ook: | Sportieve uitjes | Tochten |

Cocktail Shaken

Met de workshop cocktail shaken leer je zelf de fijne kneepjes van het vak. Je leert de verschillende technieken die nodig zijn om de juiste combinaties te maken. Perfect voor vrijgezellenfeesten!

Graffiti Workshop

Graffiti is een kunstvorm waarmee mensen een statement maken, een boodschap willen overbrengen of een verhaal mee willen vertellen. Laat uw creatieve geest vrij in deze workshop.

Zandsculpturen

De workshop Zandsculpturen bouwen van Beachzone Events is dé perfecte strandactiviteit voor iedere gelegenheid. Maak je eigen bouwwerk of ga met een groep aan de slag met één bouwwerk. Creatief met zand aan de hand.

Workshop Schilderen

Ga creatief aan de slag en creëer een meesterwerk op het doek. Werk samen aan een doek of ga alleen aan de slag en laat de crea-bea in u los.

Beach Yoga

Bij Beach Yoga komt u helemaal tot uzelf. Heerlijk op het strand verschillende oefeningen uitvoeren en zo helemaal tot rust komen. Als u hier niet zen van wordt weten wij het ook niet!

Vliegers Bouwen

Altijd al een eigen vlieger willen bouwen? Wij leren u de fijne kneepjes van het vak. Werk samen in een team om een prachtige vlieger te maken en die aan het eind van de workshop te testen!

Salsa Workshop

In deze uitdagende Salsa workshop leer je de kern van de sensuele en krachtige salsa dans. Het leuke van dit uitje is dat je het gevoel krijgt of je op vakantie bent!